Automobilist laat slachtoffer zwaargewond achter na ongeval Kelloggplaats Rotterdam (video)

Date:

Share post:

Rotterdam – Een 42-jarige man is donderdagavond zwaargewond geraakt na een ongeval op een parkeerplaats op de Kelloggplaats. Het slachtoffer werd omstreeks 21:45 zwaargewond aangetroffen nadat hij werd aangereden door een 29-jarige automobilist, deze sloeg na het ongeval direct op de vlucht zonder zich om het slachtoffer te bekommeren.

De verwondingen waren dusdanig ernstig dat een Mobiel Medisch Team met spoed ter plaatse is gekomen ter medische assistentie aan het ambulancepersoneel. Onder begeleiding van een MMT-arts is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, dit met nog onbekende verwondingen.

- Advertisement -

Leden van de Verkeers Ongevallen Analyse hebben ter plaatse een sporenonderzoek ingesteld, hierbij zijn diverse omstanders gehoord. In de omgeving is een voertuig aangetroffen met aanzienlijke schade, de eigenaar van de auto is achterhaald en aangehouden, het is vrijwel zeker dat hij het slachtoffer aan zijn lot heeft overgelaten na het ongeval. De 29-jarige bestuurder bleek gedronken te hebben.

De auto had een flink beschadigde voorruit en werd aangetroffen op het Myrdalhof.

Foto’s : Joëy Heijstek & Jeffrey Jacobs                             Video : Wendy van Viegen

- Advertisement -

Gerelateerd