Bijrijdster loopt nekletsel op na aanrijding Larenkamp Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Vrijdagmiddag heeft er op de Larenkamp met de kruising van de Vaarnekamp een aanrijding plaatsgevonden, dit tussen twee personenauto’s. De bijrijdster van de voorste auto liep bij de aanrijding nekletsel op.

Agenten waren als eerste ter plaatse en stabiliseerde de nek van het slachtoffer om zo het letsel te beperken. Het ambulancepersoneel heeft later de zorg op zich genomen en besloten de vrouw naar het ziekenhuis te vervoeren. Omdat de vrouw nekletsel heeft opgelopen werd zij met uiterste voorzichtig op een wervel brancard gelegd.

- Advertisement -

Beide voertuigen liepen weinig schade op.

Foto’s : Robin Veerman

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd