Brand in gebouw blijkt slijpwerkzaamheden Urkersingel Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De hulpdiensten kregen omstreeks half vijf vrijdagmiddag een melding van een mogelijke brand in een gebouw aan de Urkersingel. Bewoners hadden het alarmnummer gebeld omdat zij rook zagen en een brandlucht roken. Zowel de brandweer als de politie kwamen ter plaatse om een onderzoek in te stellen.

Bij aankomst van de brandweer gingen de brandweerlieden met een hogedrukslang de trappengang van flatgebouw in waar de rook was gezien. Echter trof de brandweer geen brand aan, ook de warmtebeeldcamera gaf geen warme plekken aan waar mogelijk brand zou woeden. Na een klein onderzoekje bleek de brandgeur en de rook afkomstig te zijn van slijpwerkzaamheden in een kelder. De brandweer kon dan ook zonder verrichte zaken terug naar de kazernes.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd