Man door nog onbekende schutter om het leven gebracht Den Helderstaat Amsterdam

Date:

Share post:

Amsterdam – Een nog onbekende man is vrijdagochtend omstreeks 07:45 om het leven gekomen na een liquidatie in de Den Helderstraat. Toegesnelde hulpdiensten konden niets meer voor het slachtoffer betekenen, de man overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Bewoners hebben meerdere schoten gehoord, de politie houdt rekening met meerdere scenario’s.
Een bewoner stond met zijn kinderen voor het raam en zag de liquidatie van dichtbij gebeuren, op het moment dat het slachtoffer naar buiten liep en in zijn auto wou stappen kwam er een grijze auto aanrijden waaruit werd geschoten. Toen de bestuurder uit het grijze voertuig stapte schoot hij nog een paar keer van dichtbij.

Na de liquidatie sloeg de schutter op de vlucht, de auto waarin de man vluchtte werd niet veel later aangetroffen in de Hilverbeekstraat, deze was in brand gestoken.

- Advertisement -

Twitterfoto :  PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch

BfSujWVIgAAr1Zg

- Advertisement -

Gerelateerd