Bejaard echtpaar overleden na te water raken met auto Westgaag Maasland

vrijdag 31 januari 2014 23:38

Maasland – Op de Westgaag is vrijdagavond een bejaard echtpaar om het leven gekomen nadat deze omstreeks 23:00 door nog onbekende oorzaak te water raken. Ondanks de grote inzet van de hulpdiensten kon niet worden voorkomen dat de 82-jarige man en de 78-jarige vrouw kwamen te overlijden.

Met een lier probeert de brandweer het voertuig uit het water te krijgen, deze belandde na het ongeval op zijn kop in het water. Duikers hebben in het water gezocht naar eventuele andere inzittenden van het voertuig, hier werd niemand meer aangetroffen. Wat de oorzaak van het noodlottige ongeval is geweest is onbekend.

Foto’s : Tolhuisen Fotografie

foto 4 foto 3 foto 2 foto 1

 

0 reacties

Bejaard echtpaar overleden na te water raken met auto Westgaag Maasland
Schrijver:

 

 

Maasland – Op de Westgaag is vrijdagavond een bejaard echtpaar om het leven gekomen nadat deze omstreeks 23:00 door nog onbekende oorzaak te water raken. Ondanks de grote inzet van de hulpdiensten kon niet worden voorkomen dat de 82-jarige man en de 78-jarige vrouw kwamen te overlijden.

Met een lier probeert de brandweer het voertuig uit het water te krijgen, deze belandde na het ongeval op zijn kop in het water. Duikers hebben in het water gezocht naar eventuele andere inzittenden van het voertuig, hier werd niemand meer aangetroffen. Wat de oorzaak van het noodlottige ongeval is geweest is onbekend.

Foto’s : Tolhuisen Fotografie

foto 4 foto 3 foto 2 foto 1

 

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Hoogvliet Rotterdam - Woensdagavond 8 juli rond 21.40 uur is een man in zijn woning gewond geraakt nadat hij is gevallen aan de Spuistroomstraat in Hoogvliet Rotterdam. Het slachtoffer lag achter een deur waardoor de brandweer een raam op het balkon heeft moet...

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmorgen 8 juli had een koe vanuit een weiland aan de Doenkade (N209) de benen genomen. Omstanders en de marechaussee probeerde de koe weer richting weiland te krijgen en dat het dier niet de drukke weg op zou lopen. Even latere wist de koe zijn weg...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!