Bejaard echtpaar overleden na te water raken met auto Westgaag Maasland

Date:

Share post:

Maasland – Op de Westgaag is vrijdagavond een bejaard echtpaar om het leven gekomen nadat deze omstreeks 23:00 door nog onbekende oorzaak te water raken. Ondanks de grote inzet van de hulpdiensten kon niet worden voorkomen dat de 82-jarige man en de 78-jarige vrouw kwamen te overlijden.

Met een lier probeert de brandweer het voertuig uit het water te krijgen, deze belandde na het ongeval op zijn kop in het water. Duikers hebben in het water gezocht naar eventuele andere inzittenden van het voertuig, hier werd niemand meer aangetroffen. Wat de oorzaak van het noodlottige ongeval is geweest is onbekend.

- Advertisement -

Foto’s : Tolhuisen Fotografie

foto 4 foto 3 foto 2 foto 1

- Advertisement -

Gerelateerd