Vrachtwagen rijdt in op drie personenvoertuigen A29 Barendrecht

Date:

Share post:

Barendrecht – Bij een ongeval op de A29 richting Rotterdam zijn vrijdagmorgen twee personen gewond geraakt. Één van hen raakte zwaargewond en moest door de brandweer uit het voertuig worden geknipt. Het ongeluk gebeurde omstreeks half acht reed een vrachtwagen geladen met 40 ton aan staal in op de drie personenvoertuigen net na de Heinenoordtunnel. De brandweer en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. De snelweg werd daarvoor afgesloten in de richting van Rotterdam.

Nadat de brandweer de beknelde bestuurder had bevrijd en de twee slachtoffers naar het ziekenhuis waren overgebracht kon pas één rijstrook weer worden vrijgegeven. De afsluiting leidde tot een enorme file op de A29 vanuit Zeeland. Veel automobilisten kozen voor de Kiltunnel die inmiddels tolvrij was gemaakt. Maar ook voor deze tunnel stond in de kortste tijd een flinke file. Inmiddels is de weg weer voor een groot gedeelte vrijgegeven. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

- Advertisement -

Foto : Bergingsbedrijf A. Barendrecht Twitter

berginbarendregt-a29

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd