Vechtpartij tussen 20 horecabezoekers Stadsplein Capelle a/d IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag hun handen vol gehad aan een groep horecabezoekers die met elkaar op de vuist gingen. Rond 03:20 werd de politie gealarmeerd voor een vechtpartij bij Club Havana op het Stadsplein, ter plaatse troffen zij een grote groep van 20 man aan die met elkaar op de vuist waren gegaan.

Het merendeel van de groep was onder invloed van alcohol, er werd dan ook weinig zinnigs verklaard aldus wijkagente Mirella van Buuren. Nadat de politie arriveerde was de rust al snel wedergekeerd, ter plaatse zijn enkele namen genoteerd van de horecabezoekers. Of de horecabezoekers zich het voorval nog kunnen herinneren nadat ze ontnuchterd zijn is nog niet bekend.

- Advertisement -

Gerelateerd