Hennepkwekerij gevonden na brand in meterkast Mathenesserdijk Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Zondagavond heeft er een korte maar felle brand gewoed in een woning aan de Mathenesserdijk. Door nog onbekende oorzaak brak er omstreeks 19:00 brand uit in de meterkast in de woning, omdat er sprake was van veel rookontwikkeling werd er opgeschaald naar het sein “middelbrand”.

De brandweer heeft ter plaatse het vuur snel onder controle gekregen, hierna hebben zij het pand geventileerd. De bewoners van het pand konden zichzelf op tijd in veiligheid brengen, deze bleven dan ook ongedeerd. Salvage is ter plaatse om de schade op te nemen, hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend. Hulpdiensten troffen in het pand een hennepkwekerij aan.

- Advertisement -

Foto’s : Wendy van Viegen & Wesley de Nas

02-02-14-mathenesserdijk-brand-01 02-02-14-mathenesserdijk-brand-02 02-02-14-mathenesserdijk-brand-03 02-02-14-mathenesserdijk-brand-04

IMG_1447
Foto : Wesley de Nas
IMG_1455
Foto : Wesley de Nas
IMG_1449
Foto : Wesley de Nas
IMG_1466
Foto : Wesley de Nas

 

[codepeople-post-map]

- Advertisement -

Gerelateerd