Grote brand verwoest loods Geestweg Roelofarendsveen

Date:

Share post:

Roelofarendsveen – Zondagavond is er een grote brand uitgebroken in een loods aan de Geestweg. De brandweer rukte omstreeks 20:00 met spoed uit voor de brand, ter plaatse bleken de vlammen al metershoog uit de loods te slaan. Vanwege de omvang van de brand schaalde de brandweer op naar het sein “grote brand”, met man en macht werken brandweerlieden aan het behouden van een tweede loods en een naastgelegen woonhuis.
Met behulp van een hoogwerker blust de brandweer de brand van bovenaf, hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend. Zover bekend vielen er bij de brand geen gewonden. Het blussen van de brand kan nog enkele uren in beslag gaan nemen.

Twitterfoto’s : @MarcoC42

- Advertisement -

proxy (1) proxy

- Advertisement -

Gerelateerd