Monteur gewond tijdens reparatie meterkast Claes de Vrieselaan Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Bij een arbeidsongeval op de Claes de Vrieselaan is zondagmiddag een monteur gewond geraakt tijdens reparatiewerkzaamheden in een meterkast. De monteur kwam tijdens de werkzaamheden onder stroom te staan nadat er door nog onbekende oorzaak een steekvlam ontstond, de hulpdiensten kwamen ter plaatse om het slachtoffer te behandelen

Naar de toedracht van het ongeval zal de politie samen met de arbeidsinspectie een onderzoek instellen. Wat de steekvlam in de meterkast heeft veroorzaakt kon nog niet worden bevestigd. Over de ernst van de verwondingen die de monteur opliep konden nog geen uitspraken worden gedaan.

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs

02-02-14-monteur-gewond-01 02-02-14-monteur-gewond-02

[codepeople-post-map]

- Advertisement -

Gerelateerd