Auto beland op zijkant na éénzijdig ongeval Huniadijk Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een automobilist is in de nacht van zondag op maandag op zijn kant beland na een ongeval. De bestuurder ramde een geparkeerde auto en kwam vervolgens op zijn zijkant tot stilstand. Omdat men dacht dat de inzittenden mogelijk zwaargewond waren werd uit voorzorg de brandweer en het Mobiel Medisch Team opgeroepen. Eenmaal ter plaatse bleek hun inzet niet nodig te zijn. Één persoon is door het ambulancepersoneel van medische hulp voorzien.

De politie sloot de weg af en heeft een klein onderzoek verricht. Een berger heeft de twee beschadigde voertuigen geborgen. Het is niet bekend hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

- Advertisement -

huniadijk-ongeval-030214-01 huniadijk-ongeval-030214-02

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd