Auto geplet na aanrijding bestuurder gewond Abram van Rijckevorselweg Capelle aan den IJssel [VIDEO]

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Bij een ongeluk op de Abram van Rijckevorselweg tussen zeven voertuigen is een nog onbekend aantal gewonden gevallen. Voor het ongeval kwamen drie ambulances en de brandweer ter plaatse. De bestuurder van één auto mag van geluk spreken dat deze het nog na kan vertellen. Zijn auto zat geplet tussen twee andere voertuigen. De brandweer moest een deur verwijderen om het slachtoffer uit het wrak te bevrijden.

Het ongeluk ontstond in de richting van Capelle Centrum. Vermoedelijk zag de achteropkomende bestuurder zijn voorligger over het hoofd die daardoor vol achterin een personenauto reed. Bij dit incident waren vijf voertuigen uiteindelijk betrokken in een kop-staart aanrijding. Door een kijkersfile aan de andere kant klapten in tegengestelde richting ook drie voertuigen op elkaar. Zij hadden slechts materiële schade.

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs Video : Wendy van Viegen

ongeval-avr-030214-01 ongeval-avr-030214-02 ongeval-avr-030214-03 ongeval-avr-030214-04 ongeval-avr-030214-05

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd