zondag, december 5, 2021
5.1 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Bewoners ontruimd na kleine brand in woning Homerusstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – In een woning aan de Homerusstraat heeft maandagavond een kleine brand gewoed op de 1e verdieping van een flatgebouw. Vanwege de rookontwikkeling werden de bewoners van die portiek ontruimd. 

De brandweer had de brand snel onder controle en meester waarna het pand en de portiek geventileerd konden worden. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is onduidelijk, de bewoner(s) van het pand waren op het moment van de brand niet thuis.

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0001 DSC_0003 DSC_0005

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -