Medewerkers vastgebonden en bedreigd tijdens overval Radiostraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Twee mannen die spullen aan het uitladen waren bij een elektronicahandel aan de Radiostraat zijn maandagavond overvallen. Hierbij werden de slachtoffers bedreigd en vastgebonden.

Het duo wat aan het werk was, werd plotseling door twee mannen bedreigd met een vuurwapen en werden gedwongen om mee te lopen naar het kantoor van het bedrijf. Hier werden de slachtoffers vast gebonden en bedreigd terwijl de daders zochten naar buit. Uiteindelijk gingen de daders er met buit vandoor.

- Advertisement -

Na een enige tijd konden de mannen zichzelf los maken en zijn zij naar het politiebureau Marconiplein zijn gelopen, wat ongeveer 1 kilometer lopen is. De Forensische Opsporing heeft sporenonderzoek gehouden bij het bedrijf. Van de daders ontbreekt elk spoor.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd