Politie schiet man met vuurwapen in been Stadhuisplein Rotterdam [VIDEO]

Date:

Share post:

Rotterdam – Agenten hebben maandagochtend een man in zijn been geschoten na een onrustige sfeer in een club op het Stadhuisplein. Beveiligers van de VIP-Room deden rond vijf uur de melding van een onrustige en grimmige sfeer en vroegen de politie om assistentie. In de club was een optreden geweest van DJ Chucky. Agenten die ter plaatse kwamen ontdekten dat er buiten ook een onrustige sfeer gaande was. Ook werden agenten erop gewezen dat er één man een vuurwapen bij zich zou hebben. Direct ging alle aandacht uit naar de man. Toen agenten hem wilden aanhouden ontrok hij zich aan zijn aanhouding.

Agenten voelden zich genoodzaakt om te schieten. Daarbij werd de verdachte in zijn been geraakt door een politiekogel. Hij is aangehouden en voor behandeling naar het Erasmus MC vervoerd. Na onderzoek bleek dat de man inderdaad een vuurwapen bij zich had. Zoals gebruikelijk bij een incident waarbij de politie heeft geschoten doet een ander korps het onderzoek.

- Advertisement -

Foto’s : Wendy van Viegen Video : Wendy van Viegen

lijnbaan-man-been-geschoten-030214-01 lijnbaan-man-been-geschoten-030214-02 lijnbaan-man-been-geschoten-030214-03 lijnbaan-man-been-geschoten-030214-04

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd