Steekpartij blijkt te gaan om vechtpartij Zaagmolendrift Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Bij een vechtpartij op de Zaagmolendrift is maandagmiddag omstreeks 16:30 een persoon gewond geraakt. Het slachtoffer kreeg het om nog onbekende redenen aan de stok met de inzittenden van een voertuig, hieruit ontstond een woordenwisseling waarna de man rake klappen kreeg. Met een hoofdwond is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis.

Omdat het niet bekend was om het in de eerste instantie ging om een steekpartij of een vechtpartij besloot de politie om een plaats delict te vormen, deze werd echter al snel opgeheven nadat bekend werd dat het om een vechtpartij ging. Een getuige had het kenteken van de vluchtende auto opgenomen, de inzittenden hiervan zijn aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verder verhoor.

- Advertisement -

Wat de exacte oorzaak van het vechtincident is geweest is niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd