Zeer grote brand (GRIP 3) verwoest verhuurbedrijf Vlijmen [VIDEO]

Date:

Share post:

Vlijmen – Op industriepark Vliedberg is maandagmiddag een zeer grote brand uitgebroken. De brand ontstond na kortsluiting in de meterkast bij verhuurbedrijf Riant, bij de brand komt een grote hoeveelheid rookontwikkeling vrij die tot in Rotterdam te zien is. Vanwege de grote brand werd er opgeschaald naar “GRIP 3”.
Het luchtalarm ging rond 15:15 af om mensen te attenderen om ramen en deuren uit voorzorg te sluiten. Bij de brand komen er geen gevaarlijke stoffen vrij. Het bedrijf Riant Verhuur zit gevestigd in een oud bedrijfsverzamelgebouw, deze staat in zijn geheel in brand. Met behulp van een watergordijn probeert de brandweer te voorkomen dat chemisch bedrijf Koninklijke Sanders B.V. ook vlam vat.

Twitterfoto’s : @GijsdeVaan1 & @MarcelMatthee      Video : Fly Cam

- Advertisement -

 

BfjdBllCcAQVzcK BfjfyT7IAAApL1U

- Advertisement -

Gerelateerd