32-jarige man aangehouden voor ernstig steekincident Aegidiusstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Dinsdagochtend heeft de politie een 32-jarige man uit Rotterdam aangehouden in verband een steekpartij die vorig jaar zomer plaats vond. De 32-jarige word verdacht voor de gewonde mannelijke slachtoffer in deze zaak. 

Zaterdag 8 juni 2013 raakte rond 00:55 een 32-jarige man en een 29-jarige vrouw ernstig gewond na een steekpartij aan de Aegidiusstraat. De 29-jarige vrouw was zwanger en verloor na de steekpartij haar ongeboren kind. De politie begon direct na de steekpartij een grootschalig onderzoek naar de verdachte(n). Uitgebreid rechercheonderzoek en aandacht in de media leidden destijds niet tot een oplossing van het misdrijf.

- Advertisement -

Dankzij nieuwe aanknopingspunten in het onderzoek kon dinsdagochtend in een woning in Rotterdam de 32-jarige man aangehouden worden. Hij is overgebracht naar een politiebureau voor nader verhoor.

 07-06-13-Aegidiusstraat-Rotterdam-Steekpartij1

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd