Dieven stelen cavia’s vanaf kinderboerderij Klaverweide ‘S-Gravanweg Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Na drie eerdere mysterieuze verdwijningen verdween dinsdagmiddag een vierde cavia op kinderboerderij Klaverweide aan de ‘S-Gravenweg. In de afgelopen periode verdwenen al drie andere cavia’s. Vandaag werd een vierde cavia gemist, deze bleek eveneens te zijn verdwenen.
Op de kinderboerderij hielden twee getinte mannen zich verdacht op, een van hen vertrok op een vouwfiets. De gezondheid van een van de cavia’s is dusdanig slecht dat deze nergens tegen kan, het beestje is al op hoge leeftijd. De politie hoopt dat de dieven snel gepakt kunnen worden, de medewerkers van de kinderboerderij staan voor een raadsel.

Kinderen worden regelmatig verwelkomt op de kinderboerderij waar vaak activiteiten georganiseerd worden, na de verdwijning van de cavia’s zijn ze radeloos. Indien u tips heeft kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844.

- Advertisement -

Foto’s : Twitter @WijkagentLems

Bfo2paACEAA2Gpm Bfo3l96CQAA7o18 Bfo3vgUCcAElaNG

- Advertisement -

Gerelateerd