Gewonde na explosie op plezierjacht Factorij Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Dinsdagmiddag is een persoon ernstig gewond geraakt na een explosie op een plezierjacht aan de Factorij. Door een onbekende reden brand er brand uit aan boord van het plezierjacht waarna er een explosie volgde.

De brandweer schaalde op naar het sein middelbrand, dit vanwege de rookwolken die richting woonhuizen trokken. Diverse woningen moesten dan ook ontruimd worden. Samen met de brandweer en de DCMR zijn er metingen verricht in de woningen om te kijken of de bewoners terug naar huis konden.

- Advertisement -

Na zo’n ander half uur bluswerk had de brandweer het vuur brand meester. Wel zullen zij nog enige tijd bezig zijn met het nablussen van de brand. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto’s : Robin Veerman

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd