Moeder en kind bekneld na ongeval Bonaventurastraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Bij een ongeval binnenshuis aan de Bonaventurastraat zijn dinsdagmiddag moeder en kind gewond geraakt. Hulpdiensten rukten met veel materiaal uit omdat zowel moeder als kind bekneld zaten.

De brandweer kon als eerste het kindje bevrijden waarna de moeder bevrijdt werd. Het ambulancepersoneel en het Mobiel Medisch Team hebben medische zorg verleend bij het ongeval. Terwijl de moeder rug en nekletsel opliep kwam het kindje er met lichte verwondingen er van af.

- Advertisement -

Wat er zich precies heeft plaatsgevonden is onbekend. Volgens geruchten waren de twee van de trap afgevallen en raakte zij hierbij bekneld. Het ambulancepersoneel heeft de moeder in de zelfde ambulance als het kindje naar het ziekenhuis gebracht.

Foto’s : Robin Veerman

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd