Bejaarde vrouw onwel na lekkende koelkast Claudius Civilislaan Vlaardingen

Date:

Share post:

Vlaardingen – Een vrouw op leeftijd is woensdagmorgen onwel geworden nadat een koelkast in haar woning van zorgcentrum Wetering aan de Claudius Civilislaan begon te lekken. De hulpdiensten kwamen ter plaatse om het slachtoffer uit de woning te halen. De brandweer haalde de vrouw uit woning waarna zij medische verzorging kreeg. Na onderzoek bleek het te gaan om een ammoniaklucht die uit de defecte koelkast kwam. In de woning werden een aantal ramen opengezet en werden er geen gevaarlijke waardes meer gemeten.

De defecte koelkast is uitgezet waardoor het gevaar was geweken. De overige bewoners hebben geen last gehad van de ammoniaklucht.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd