dinsdag, juli 5, 2022
17.7 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Dode en gewonde na explosie in kelderbox Broekslootkade Den Haag

- advertentie -
Den Haag – Bij een ontploffing in een kelderbox aan de Broekslootkade is woensdagavond 32-jarige Hagenaar om het leven gekomen. De explosie vond omstreeks kwart over negen plaats in een kelder van een appartementencomplex. De oorzaak van de explosie is nog onbekend.
Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse nadat de explosie werd gemeld. Twee slachtoffers raakte bij de explosie gewond waarvan een ter plekke aan zijn / haar verwondingen is overleden. De ander liep brandwonden op en wordt in het ziekenhuis behandeld. Volgens de brandweer is er bij de explosie niet of nauwelijks sprake geweest van brand. De politie is samen met de Explosieve Opruimingsdienst bezig met een onderzoek.
Foto : Tolhuisen Fotografie

IMG-20140205-WA0033


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -