Politiehelikopter ingezet bij achtervolging na inbraak Rhoon

Date:

Deel bericht:

Ridderkerk – Agenten hebben woensdagavond een achtervolging gehouden in Rhoon. De politie was op jacht naar een inbreker.  Toen politieagenten de verdachte in het oog kregen sloeg deze op de vlucht, ook was er een politiehelikopter ter ondersteuning ingezet.

In Rhoon hebben agenten de Dorpsdijk met de Zantelweg omsingeld nadat de inbreker hierheen was gevlucht, ook de politiehelikopter cirkelt boven de omgeving. Tijdens de inbraak droeg de verdachte een donkere spijkerbroek en een grijze gewatteerde jas tot de heupen. Of de inbreker ook in de woning is geweest is niet bekend. Ondanks de inzet van de politiehelikopter is de verdachte ontkomen.

- Advertisement -

In de omgeving werden ook schoten gehoord die afkomstig leken te zijn van een automatisch wapen aldus politieagent Piet Katslater bleek dit het geluid afkomstig van de politiehelikopter te zijn geweest.

Foto : Beelden van nachtcamera politiehelikopter

politieheli_CC1B20A93E8FEBFAC1257C760070C502_2

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Forse schade bij aanrijding Rijnsingel Ridderkerk

Ridderkerk - Op de Rijnsingel in Ridderkerk zijn vrijdagmiddag twee automobilisten met elkaar in botsing gekomen. In één...

Zwaargewonde na ongeluk A15 Ridderkerk, weg nog tot 16.00 dicht

Ridderkerk - Donderdagochtend 28 maart rond 12.30 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een vrachtwagen en een personenwagen...

Wandelaar valt in sloot in Ridderkerk

Ridderkerk - Woensdagochtend 27 maart rond 12.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden waar een wandelaar op een...

Zwaargewonde na steekpartij Ds. Caspar van Gendtstraat Ridderkerk

Ridderkerk - Bij een steekpartij in de Ds. Caspar van Gendtstraat in Ridderkerk is een persoon ernstig gewond...