Scooter in brand gestoken door ex Middelharnisstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Op de Middelharnisstraat werd woensdag rond half 8 ’s avonds een scooterbrand gemeld. De brand was snel geblust nadat de brandweer ter plaatse kwam. Een getuige heeft gezien dat een man de scooter aanstak en heeft de dader zien gaan in een auto.

Ongeveer een half jaar geleden werd de scooter uit de Middelharnisstraat gestolen en werd eerder deze week door de politie teruggevonden in Capelle aan den IJssel. De eigenaresse heeft diverse bedreigingen van haar ex ontvangen en is er vrijwel zeker van dat hij de dader is van de brandstichting. Door de brand is de scooter beschadigd geraakt maar ook enkele fietsen. De politie is bezig met een onderzoek.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0005 DSC_0009 DSC_0011 DSC_0013

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd