Twee aanhoudingen na brand in woning Waarderstraat Zoetermeer

Date:

Share post:

Zoetermeer – De brandweer kreeg woensdag een melding van een mogelijke brand in een woning aan de Waarderstraat. Ter plaatse bleek er daadwerkelijk brand te woeden in de woning. De bewoners van het pand waren inmiddels al naar buiten toe gevlucht. Het is niet bekend wat er precies is gebeurd is in de woning. De politie heeft twee personen aangehouden die mogelijk afkomstig zijn uit de woning. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

Wat er precies heeft gebrand in de woning is niet bekend. De brandweer had het brandje snel onder controle.

Foto’s & Video : PBA Zoetermeer

DSC01377 DSC01389 DSC01393

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd