Twee aanhoudingen na brand in woning Waarderstraat Zoetermeer

woensdag 5 februari 2014 20:59

Zoetermeer – De brandweer kreeg woensdag een melding van een mogelijke brand in een woning aan de Waarderstraat. Ter plaatse bleek er daadwerkelijk brand te woeden in de woning. De bewoners van het pand waren inmiddels al naar buiten toe gevlucht. Het is niet bekend wat er precies is gebeurd is in de woning. De politie heeft twee personen aangehouden die mogelijk afkomstig zijn uit de woning. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

Wat er precies heeft gebrand in de woning is niet bekend. De brandweer had het brandje snel onder controle.

Foto’s & Video : PBA Zoetermeer

DSC01377 DSC01389 DSC01393

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee aanhoudingen na brand in woning Waarderstraat Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – De brandweer kreeg woensdag een melding van een mogelijke brand in een woning aan de Waarderstraat. Ter plaatse bleek er daadwerkelijk brand te woeden in de woning. De bewoners van het pand waren inmiddels al naar buiten toe gevlucht. Het is niet bekend wat er precies is gebeurd is in de woning. De politie heeft twee personen aangehouden die mogelijk afkomstig zijn uit de woning. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

Wat er precies heeft gebrand in de woning is niet bekend. De brandweer had het brandje snel onder controle.

Foto’s & Video : PBA Zoetermeer

DSC01377 DSC01389 DSC01393

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!