A12 richting Den Haag afgesloten na kettingbotsing

Date:

Share post:

Zoetermeer – De snelweg A12, in de richting van Den Haag, is donderdagavond bij Zoetermeer helemaal dicht geweest vanwege een ongeluk met zes auto’s Een van de auto’s was hierbij over de kop geslagen.

De brandweer moest twee inzittenden van twee voertuigen bevrijden omdat zij bekneld zaten. Nadat de slachtoffers bevrijdt waren zijn zij naar het ziekenhuis vervoerd.

- Advertisement -

Het verkeer had zeer veel hinder door het ongeval. De A15 in de richting van Den Haag was compleet afgesloten, het verkeer werd tegen de richting in teruggestuurd. Bij Bodegraven werd een omleiding ingesteld via de N11 en de A4. Even voor zeven uur werd de snelweg weer vrijgegeven voor het verkeer.

Foto’s : Rick Juffermans

IMG_8462 IMG_8465 IMG_8469 IMG_8486

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd