Drugsdealers aangehouden na inval van arrestatieteam Rotterdam-Zuid

Date:

Share post:

Rotterdam – Dinsdagavond heeft het arrestatieteam een inval gedaan in een pand in Rotterdam-Zuid, hierbij zijn zes personen aangehouden. Franse autoriteiten deed het verzoek voor de inval nadat zij informatie hadden over een drugshandel. De politie trof in de woning zo’n 30 kilo heroïne aan.

Tijdens de inval gingen twee mannen er via een raam vandoor . Een werd onder een auto gevonden, de ander werd aangehouden nadat de politie een waarschuwingsschot had gelost. Alle verdachten zijn tussen de 18 en 30 jaar oud. In een woning in de buurt waar ook een inval werd gedaan, vond de politie sporen van heroïne.

- Advertisement -

De Franse autoriteiten hebben inmiddels om uitlevering gevraagd van een van de zes mannen, een 24-jarige Rotterdammer. De andere vijf zullen in Nederland vervolgd worden. Vrijdag worden ze voorgeleid op verdenking van drugsbezit. In de woning werden naast de drugs, ook diverse spullen gevonden die worden gebruikt bij de versnijding van drugs. Ook werd een groot aantal mobiele telefoons in beslag genomen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd