Gewonden bij kettingbotsing A15 Rhoon afslag Heijplaat

donderdag 6 februari 2014 11:34

Rhoon – Op de A15 afslag Heijplaat heeft donderdagochtend een kettingbotsing plaatsgevonden tussen zes voertuigen. Omdat de situatie onduidelijk was werd zowel de brandweer als de traumahelikopter ter plaatse gevraagd.

De brandweer had bij aankomst een 36-jarige vrouw uit Rotterdam gestabiliseerd tot dat het ambulancepersoneel ter plaatse was. Zij is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Naast de 36-jarige vrouw raakte enkele bestuurders lichtgewond.

De A15 richting Heijplaat is voor enkele uren afgesloten geweest in verband technisch onderzoek van de politie. Alle zes de voertuigen zijn door de bergingsdienst gesleept.

BfxwHcMIcAAK8yY.jpg large

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonden bij kettingbotsing A15 Rhoon afslag Heijplaat
Schrijver:

 

 

Rhoon – Op de A15 afslag Heijplaat heeft donderdagochtend een kettingbotsing plaatsgevonden tussen zes voertuigen. Omdat de situatie onduidelijk was werd zowel de brandweer als de traumahelikopter ter plaatse gevraagd.

De brandweer had bij aankomst een 36-jarige vrouw uit Rotterdam gestabiliseerd tot dat het ambulancepersoneel ter plaatse was. Zij is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Naast de 36-jarige vrouw raakte enkele bestuurders lichtgewond.

De A15 richting Heijplaat is voor enkele uren afgesloten geweest in verband technisch onderzoek van de politie. Alle zes de voertuigen zijn door de bergingsdienst gesleept.

BfxwHcMIcAAK8yY.jpg large