Lichtgewonde na steekincident Korte Lijnbaan Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam –  Bij een steekincident op de Korte Lijnbaan is donderdagmiddag een persoon lichtgewond geraakt. Na een conflict raakte een persoon rond 17:15 lichtgewond. De verwondingen die het slachtoffer opliep lijken mee te vallen. Hij is voor behandeling naar het Sint Fransicus ziekenhuis gebracht.

Het steekincident vond plaats ter hoogte van schoenenwinkel Ardensport, de politie heeft een onderzoek ingesteld naar het voorval. Wat de exacte toedracht van de steekpartij is geweest zal nader worden onderzocht. Volgens getuigen was de aanleiding van de steekpartij een ruzie tussen twee mannen.

In de omgeving is de politie opzoek naar de dader, deze is zover bekend nog niet aangehouden.

- Advertisement -

Gerelateerd