Politie houdt zeer snel verdachten van straatroof aan Brekelsveld Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Agenten hebben donderdagavond zeer kort na een straatroof aan het Brekelsveld drie verdachten kunnen aanhouden. Een viertal jongens beroofde op de fiets een slachtoffer aan het Brekelsveld waarna de politie werd gebeld. Aan de hand van de signalementen werd er een burgernet-actie gestart.

Tijdens de zoekactie naar de verdachten troffen agenten op de Herkingenstraat een groepje jongeren met fietsen. Toen de jongens gefouilleerd werden, troffen de agenten de gestolen tas aan. Drie jongens voldeden aan de signalementen die het slachtoffer omschreef en werden direct aangehouden. De rest van het groepje deed erg opstandig en zijn door de politie weggestuurd.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0003 DSC_0010 DSC_0011

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd