zaterdag, mei 28, 2022
15.2 C
Rotterdam
zaterdag 28 mei 2022

Twee doden na ongeval met vrachtwagen N59 Bruinisse

- advertentie -

Bruinisse – Donderdagmiddag iets na twaalf uur zijn twee personen overleden na een ernstig verkeersongeval op de N59 richting Philipsdam. Hier waren een vrachtwagen en een personenauto met elkaar in botsing gekomen.

De traumahelikopter was samen met andere hulpdiensten opgeroepen maar werd niet veel later afgemeld. Vanwege de ernst van de aanrijding schaalde de brandweer vrijwel direct op naar het sein middelhulpverlening. Echter mochten voor de twee slachtoffers in de personenauto de hulp niet meer baten. De N59 is volgens de politie afgesloten, het verkeer wordt omgeleid via de parallelweg.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -