Veel schade na ongeval Hoofdweg Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Bij een ongeval op de Hoofdweg is donderdagavond veel schade ontstaan nadat twee voertuigen door nog onbekende oorzaak in botsing kwamen. De brandweer rukte met spoed uit voor een voertuigbrand, dit bleek slechts het poeder te zijn uit de airbag die door het ongeval uit klapte.

Twee fotografen die zich in de buurt bevonden hebben de betrokkenen opgevangen totdat de hulpdiensten waren gearriveerd. Bij de aanrijding raakte niemand gewond. Een berger zal beide voertuigen wegslepen; ze liepen dusdanige schade op dat deze niet meer zelfstandig kon rijden. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_0030k IMG_0035k IMG_0036k

- Advertisement -

Gerelateerd