35-jarige man aangehouden voor dodelijke explosie Broekslootkade Den Haag

Date:

Share post:

Den Haag – De politie is nog steeds bezig met het onderzoek naar de dodelijke explosie van woensdagavond op de Broekslootkade. In een kelderbox ontstond plots een ontploffing waarna een kleine brand uit brak. De ontploffing kostte het leven van een 32-jarige man uit Den Haag.

Bij aankomst van de hulpdiensten troffen zij twee slachtoffers van 32 en 35 jaar aan. De 32-jarige man was ter plekke aan zijn verwondingen overleden. Het andere slachtoffer, een 35-jarige man, raakte gewond maar verkeerde niet in kritieke toestand. De brand die na de explosie uitbrak was snel door de brandweer geblust. Echter moesten acht woningen uit voorzorg ontruimd worden, de bewoners werden opgevangen door de gemeente en kunnen vandaag waarschijnlijk terug naar hun woningen.

- Advertisement -

De explosieve opruimingsdienst heeft samen met de recherche een onderzoek gehouden. Hieruit bleek dat de explosie mogelijk is ontstaan door illegaal vuurwerk of door het maken van explosieven. De 35-jarige gewonde man is door de politie aangehouden en word verdacht van doodslag. Uit onderzoek moet blijken of de man er daadwerkelijk iets mee te maken heeft.

Foto : Tolhuisen-fotografie

IMG-20140205-WA0033

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd