Bejaarde vrouw (80) gewond bij woningoverval Vierde Kade Gouda

Date:

Share post:

Gouda – Vrijdagmiddag is een bejaarde vrouw gewond geraakt bij een woningoverval op de Vierde Kade. Omstreeks 16:00 werd de vrouw in haar woning overvallen door een jongen van ongeveer 16 jaar oud, bij de overval raakte de vrouw dusdanig gewond dat medische zorg nodig was.
In de omgeving gingen diverse eenheden van de politie direct opzoek naar de dader, deze werd niet meer aangetroffen. Of de overvaller iets buit heeft gemaakt bij de overval is niet bekend, de politie heeft in de woning diverse sporen veiliggesteld. Tijdens de overval droeg de jongen een zwarte jas met capuchon met daaronder een blauwe broek.

Foto’s : Marco van Bemmel

- Advertisement -

Overval GDA (5) [1600x1200] Overval GDA (7) [1600x1200] Overval GDA (18) [1600x1200]

- Advertisement -

Gerelateerd