Bejaarde vrouw (80) gewond bij woningoverval Vierde Kade Gouda

vrijdag 7 februari 2014 15:54

Gouda – Vrijdagmiddag is een bejaarde vrouw gewond geraakt bij een woningoverval op de Vierde Kade. Omstreeks 16:00 werd de vrouw in haar woning overvallen door een jongen van ongeveer 16 jaar oud, bij de overval raakte de vrouw dusdanig gewond dat medische zorg nodig was.
In de omgeving gingen diverse eenheden van de politie direct opzoek naar de dader, deze werd niet meer aangetroffen. Of de overvaller iets buit heeft gemaakt bij de overval is niet bekend, de politie heeft in de woning diverse sporen veiliggesteld. Tijdens de overval droeg de jongen een zwarte jas met capuchon met daaronder een blauwe broek.

Foto’s : Marco van Bemmel

Overval GDA (5) [1600x1200] Overval GDA (7) [1600x1200] Overval GDA (18) [1600x1200]

 

0 reacties

Bejaarde vrouw (80) gewond bij woningoverval Vierde Kade Gouda
Schrijver:

 

 

Gouda – Vrijdagmiddag is een bejaarde vrouw gewond geraakt bij een woningoverval op de Vierde Kade. Omstreeks 16:00 werd de vrouw in haar woning overvallen door een jongen van ongeveer 16 jaar oud, bij de overval raakte de vrouw dusdanig gewond dat medische zorg nodig was.
In de omgeving gingen diverse eenheden van de politie direct opzoek naar de dader, deze werd niet meer aangetroffen. Of de overvaller iets buit heeft gemaakt bij de overval is niet bekend, de politie heeft in de woning diverse sporen veiliggesteld. Tijdens de overval droeg de jongen een zwarte jas met capuchon met daaronder een blauwe broek.

Foto’s : Marco van Bemmel

Overval GDA (5) [1600x1200] Overval GDA (7) [1600x1200] Overval GDA (18) [1600x1200]

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!