Grote brand verwoest woning Eendrachtsweg Puttershoek

Date:

Share post:

Puttershoek – Vrijdagochtend heeft er in een woning aan de Eendrachtsweg een fikse brand gewoed. Omdat het vuur snel uitslaand was werd er opgeschaald naar grote brand. Het vuur ontstond mogelijk in de meterkast van het pand.

De brandweer moest vanwege de rookontwikkeling twee naastgelegen woningen ontruimen. De bewoners zijn elders opgevangen. Een vrouw en haar twee kinderen van 4 en 6 jaar oud zijn uit voorzorg naar het ziekenhuis vervoerd omdat zij rook hebben ingeademd.

- Advertisement -

De naastgelegen woningen worden door de brandweer gecontroleerd op koolmonoxide. Zodra de woningen veilig zijn verklaard mogen de bewoners weer terug.

Foto’s : Ferry Krauweel

foto 1 foto 2 foto 3 foto 4

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd