Man loopt flinke hoofdwond op na ongelukkige val met fiets Amalia van Solmslaan Vlaardingen

Date:

Share post:

Vlaardingen – Vrijdagmiddag rukten de hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, uit voor een aanrijding op de Amalia van Solmsmanlaan. Na een aanrijding zou een man ernstig gewond zijn geraakt, ter plaatse bleek dat de man met zijn fiets was gevallen.
Door de val liep het slachtoffer een flinke hoofdwond op, gelukkig waren zijn verwondingen verder niet ernstig..Het slachtoffer is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis waar hij verder behandeld is aan zijn hoofdwond. Ten tijde van het ongeval is de weg gedeeltelijk afgesloten geweest, de traumahelikopter trok veel bekijks van buurtbewoners nadat deze naast een flat was geland.

Foto’s : Wesley de Nas

- Advertisement -

IMG_1484 IMG_1497 IMG_1501 IMG_1509 IMG_1549

- Advertisement -

Gerelateerd