Man loopt flinke hoofdwond op na ongelukkige val met fiets Amalia van Solmslaan Vlaardingen
via

 

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...

Vlaardingen – Vrijdagmiddag rukten de hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, uit voor een aanrijding op de Amalia van Solmsmanlaan. Na een aanrijding zou een man ernstig gewond zijn geraakt, ter plaatse bleek dat de man met zijn fiets was gevallen.
Door de val liep het slachtoffer een flinke hoofdwond op, gelukkig waren zijn verwondingen verder niet ernstig..Het slachtoffer is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis waar hij verder behandeld is aan zijn hoofdwond. Ten tijde van het ongeval is de weg gedeeltelijk afgesloten geweest, de traumahelikopter trok veel bekijks van buurtbewoners nadat deze naast een flat was geland.

Foto’s : Wesley de Nas

IMG_1484 IMG_1497 IMG_1501 IMG_1509 IMG_1549

 

Man loopt flinke hoofdwond op na ongelukkige val met fiets Amalia van Solmslaan Vlaardingen
Schrijver:

 

 

Vlaardingen – Vrijdagmiddag rukten de hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, uit voor een aanrijding op de Amalia van Solmsmanlaan. Na een aanrijding zou een man ernstig gewond zijn geraakt, ter plaatse bleek dat de man met zijn fiets was gevallen.
Door de val liep het slachtoffer een flinke hoofdwond op, gelukkig waren zijn verwondingen verder niet ernstig..Het slachtoffer is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis waar hij verder behandeld is aan zijn hoofdwond. Ten tijde van het ongeval is de weg gedeeltelijk afgesloten geweest, de traumahelikopter trok veel bekijks van buurtbewoners nadat deze naast een flat was geland.

Foto’s : Wesley de Nas

IMG_1484 IMG_1497 IMG_1501 IMG_1509 IMG_1549

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...