Vrachtwagenchauffeur bedreigd tijdens lossen van lading Vlinderveen Spijkenisse

Date:

Share post:

Spijkenisse – Een vrachtwagenchauffeur is vrijdagochtend omstreeks zeven uur overvallen door twee mannen ter hoogte van de supermarkt Lidl aan de Vlinderveen. De chauffeur was bij de supermarkt zijn lading aan het lossen toen hij werd werd bedreigd door twee mannen in donkere kleding en bivakmutsen.Het tweetal bedreigde de chauffeur met een mes en een vuurwapen. Voordat de twee er met buit vandoor konden werden zij gestoord door een andere vrachtwagen die daar arriveerde. Zij sloegen dan ook op de vlucht.

De politie heeft in de buurt gezocht naar de daders maar troffen deze niet meer aan. Agenten zullen vandaag daar onder andere een buurtonderzoek houden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd