Automobilist eindigt in sloot na achtervolging Haakweg Hoek van Holland

Date:

Share post:

Hoek van Holland – Twee politieagenten hebben het leven van een man gered nadat een achtervolging in de sloot was geëindigd. Politieagenten kwamen in de nacht van vrijdag op zaterdag een automobilist tegen die asociaal rijgedrag vertoonde. De bestuurder haalde diverse malen in en reed over de doorgetrokken streep. Toen hij de surveillancewagen in de gaten kreeg hield hij zich keurig aan de regels.

Ineens sloeg de man af waarop agenten hem achterna reden. De bestuurder ging er met hoge snelheid vandoor met snelheden van ruim 100km per uur. Op de Haakweg ging het mis en reed de man de sloot in. Terwijl hij op zijn kop lag, gingen agenten het water in en redde de man in zijn benarder situatie. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Waarom de man er voor de agenten vandoor ging is niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd