Automobilist ontkomt aan de politie na achtervolging Crooswijk Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een automobilist is vrijdagnacht op de vlucht geslagen voor de politie omdat hij onverantwoord hard door Crooswijk scheurde, toen agenten een stopteken wouden geven ging de bestuurder ervandoor. Meerdere eenheden van de politie zette de achtervolging in, helaas wist de bestuurder toch te ontkomen.

In de omgeving werden twee andere auto’s staande gehouden die voldeden aan de beschrijving van de auto, beide automobilisten bleken niets met de achtervolging te maken te hebben. Waarom de automobilist op de vlucht sloeg na het stopteken is niet bekend, de politie heeft een nader onderzoek ingesteld.

- Advertisement -

Foto’s :  Wijkagent Sander Boer  & Joëy Heijstek

Bf6lZ6JIQAAO-Hk foto

- Advertisement -

Gerelateerd