Dronken Bulgaar kijkt iets te diep in het glaasje Maasboulevard Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een dronken Bulgaar heeft vrijdagnacht besloten om langs de waterkant op de Maasboulevard te gaan slapen na een stevig avondje drinken. Voorbijgangers alarmeerden de hulpdiensten nadat zij tijdens hun rit naar huis de man zagen liggen. In de eerste instantie leek het erop dat de man onwel was geworden, een fotograaf die als eerste ter plaatse was constateerde de ziekte van Heineken bij de man.

De ambulancedienst heeft het schoonheidsslaapje van de man verstoord en hem meegenomen naar het ziekenhuis om hem daar verder te laten ontnuchteren. Of de man zich zelf nog iets van zijn koude avontuur kan herinneren zal duidelijk worden nadat hij zijn roes heeft uitgeslapen in een warm ziekenhuisbed.

- Advertisement -

Foto : Dutch Modball Team

DIMG-20140208-WA0001

- Advertisement -

Gerelateerd