Kleine brand op tiende verdieping van flat Jan Kruijffstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een brand in de Jan Kruijffstraat heeft de brandweer vrijdagnacht enige tijd bezig gehouden, dit omdat het niet duidelijk was waar de brand woedde. Omstreeks 02:30 meldde een buurtbewoner een brand in de flat, eenmaal ter plaatse bleek het niet duidelijk te zijn waar de brand zou woeden.

Na een onderzoek door de brandweer werd er een brandje op de tiende verdieping ontdekt, deze bleek echter al geblust te zijn. Brandweerlieden hebben een nacontrole uitgevoerd waarna zij weer terug konden keren bij de kazerne. Een ambulance kwam eveneens ter plaatse voor een mogelijke gewonden, dit bleek niet het geval te zijn.

- Advertisement -

Foto’s :  Joëy Heijstek

DSC_3509 DSC_3511 DSC_3512 DSC_3513 DSC_3514

- Advertisement -

1 REACTIE

  1. En nu ligt er een uitgebrande matras met elektrische deken nog nasmeulend voor het hek van het betreffende pand.

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerd