Man loopt flinke hoofdwond op na vechtpartij Meent Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Op de Meent is in de nacht van vrijdag op zaterdag een man gewond geraakt na een vechtpartij. De politie trof omstreeks 02:15 een gewonde man aan voor de Albert Heijn, dit nadat er vooraf een vechtpartij had plaatsgevonden. Agenten hebben eerste hulp verleend tot dat de met spoed opgeroepen ambulance arriveerde.

Met een hoofdwond is het slachtoffer na stabilisatie naar het ziekenhuis overgebracht, zijn toestand is niet bekend. Getuigen zijn door de politie ter plaatse verhoord, zover bekend zijn er nog geen aanhoudingen verricht na de vechtpartij. Wat de aanleiding tot de vechtpartij is geweest zal nader worden onderzocht.

- Advertisement -

Foto : Joëy Heijstek

DSC_3508

- Advertisement -

Gerelateerd