Meisje gewond na aanrijding van Meursstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Diverse hulpdiensten werden zondagmiddag iets na een uur gealarmeerd voor een aanrijding aan de Van Meursstraat. Een meisje was daar door een automobilist aangereden. Omdat de toestand van het meisje onbekend was werd de traumahelikopter gestuurd.

- Advertisement -

Bij aankomst van het ambulancepersoneel bleek het letsel van het meisje mee te vallen, het aanvliegende Mobiel Medisch Team was dan ook niet noodzakelijk en keerde om naar het vliegveld. Het meisje is na behandeling zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd voor controle. De bestuurder heeft een verklaring afgelegd en kon hierna zijn weg vervolgen.

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0012 DSC_0013 DSC_0014

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd