Snelweg A12 afgesloten na ongeval bij Zoetermeer

Date:

Share post:

Zoetermeer – Een vrouw is zaterdagmiddag gewond geraakt na een ongeval op de A12 nabij Zoetermeer. De vrouw reed in de richting van Utrecht toen het bij de oprit Oostweg finaal mis ging. Twee voertuigen kwamen in botsing waarna er één van de voertuigen over de kop sloeg en weer op de wielen tot stilstand kwam.
Het slachtoffer moest door de brandweer uit haar auto worden gehaald. Zij moesten daarvoor een deur wegknippen waarna zij op een wervelplank werd vastgebonden. Hierna is zij met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Door het ongeval was de weg ruim anderhalf uur afgesloten. Automobilisten werden van te voren al omgeleid.
Foto’s : Sander van den Berg (PBA Zoetermeer)
DSC01448
IMG_20140209_120018
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd