Zoon steekt ouders neer tijdens ruzie Zwanendreef Moordrecht

Date:

Share post:

Moordrecht – Zaterdagavond zijn een 65-jarige man en een 45-jarige vrouw gewond geraakt nadat zij aan de Zwanendreef werden neergestoken door hun zoon. De hulpdiensten werden om 19:15 gealarmeerd voor het steekincident, eenmaal ter plaatse troffen zij het echtpaar gewond aan.
Met steekwonden zijn de twee slachtoffers overgebracht naar het ziekenhuis, na behandeling zijn zij ter observatie in het ziekenhuis opgenomen. De zoon des huizes stak tijdens een ruzie zijn vader neer, toen de moeder tussen de twee kwam werd zij ook neergestoken.

Op de Jacob van Lennepkade werd de zoon aangehouden nadat de politie een zoektocht startte naar hem. De zoon is overgebracht naar het politiebureau voor verder verhoor, de recherche onderzoekt de zaak.

- Advertisement -

Gerelateerd