17-jarige ramt politievoertuig tijdens achtervolging Hellevoetsluis

Date:

Share post:

Hellevoetsluis – Een 17-jarige jongen uit Hellevoetsluis is zondagochtend na een achtervolging aangehouden. Hij wordt er van verdacht om samen met een andere 17-jarige jongen uit Rockanje een woninginbraak te hebben gepleegd en daarbij een auto te hebben gesloten. 

Agenten probeerde zondagochtend een auto staande te houden aan de Oostdijk. Toen de bestuurder niet wilde stoppen begon er een achtervolging. Op de Kanaalweg Westzijde slaagde agenten er in om voor te auto te rijden. Toen de agenten de bestuurder voor waren werd het politievoertuig geramd. De bestuurder verloor hierbij de macht over het stuur en kwam tegen een boom terecht. De twee inzittenden renden vervolgens weg in de richting van de Etudestraat.

- Advertisement -

Politie-eenheden hebben samen met de politiehelikopter de verdachten gezocht. Dit leidde tot de aanhouding van de 17-jarige bestuurder. De auto bleek te zijn gestolen bij een woninginbraak zondag 26 januari aan de Hilseweg in Rockanje. De politie is bezig met verder onderzoek

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd