Explosief aangetroffen in woning Rode Klaver Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Bewoners van een huis aan de Rode Klaver deden maandagmorgen tijdens het opruimen van hun een woning een bijzonder ontdekking. Ze stuitten op een metalen voorwerp wat verdacht veel van een handgranaat weg had. Zij deden vervolgens een melding bij de politie, die daarop met een speciaal team ter plaatse kwam. Die hebben het voorwerp onderzocht.

Het bleek te gaan om een lege ongevaarlijke granaat. De politie heeft de granaat in beslag genomen omdat in het bezit hebben van niet is toegestaan. Bij verder onderzoek werd nog een tweede verdacht voorwerp aangetroffen. Het is nog niet bekend wat dat precies betrof.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd