Fietsster gewond na aanrijding met bestelbus Zegwaartseweg Zoetermeer

Date:

Share post:

Zoetermeer – Dinsdagochtend is een fietsster gewond geraakt na een aanrijding op de kruising Zegwaartseweg met de Van der Hagenstraat. Door nog onbekende oorzaak werd de fietsster omstreeks 09:30 geschept door een passerende bestelauto.
Een ambulance is met spoed ter plaatse gekomen om het slachtoffer te behandelen aan haar verwondingen. Na stabilisatie is de fietsster met nog onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft ter plaatse een onderzoek verricht naar de oorzaak van de aanrijding, hieruit zal de oorzaak moeten blijken.

Foto’s : Sander van den Berg

- Advertisement -

DSC01485 DSC01486 DSC01492 DSC01495 DSC01499 DSC01500 DSC01501

- Advertisement -

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerd