Flashmob in metrostation Rotterdam [VIDEO]

Date:

Share post:

Rotterdam – Op Youtube en Facebook dook maandagavond een filmpje op van een dansende groep in een metrostation te Rotterdam. Volgens de beschrijving van YouTube zou het gaan om een medewerker van de RET. Het filmpje is gemaakt door de website OVmiles.nl onderdeel van de RET. Een flashmob is een dansvoorstelling waarbij één persoon spontaan met een dans begint en meerdere personen zich aansluiten. Dit gebeurt altijd op openbare plekken. 

Volgens YouTube zou het de dans zou begonnen zijn door een RET-medewerker.

- Advertisement -

Weet u meer over deze groep? Neem dan contact op met de redactie via ons contactformulier!

BEELDEN : YOUTUBE

flashmob2 flashmob3

flashmob1

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd